20 Haziran 2012 Çarşamba

blog tanıtımı ;makyaj tutkusu

Sizlere tanıtmak istediğim ikinci blog yine bir makyaj blogu.
Makyaj tutkusu yazarı Sevim,daha ilk yazılarından ilgimi çekti ve o günden beri severek takip ediyorum.
Türkçe makyaj blogları arasında eğitici videolar bakımından en verimli,en tatmin edici bloglardan biri.Kendisi makyaj konusunda çok yetenekli ve pratik.
Videoları izleyerek kendinizi makyaj konusunda ciddi anlamda geliştirebilirsiniz.
Vİdeolar haricinde ürünler hakkında da çok iyi bilgilendiriyor.Merak ettiğiniz bir ürüne bu blogda rastlarsanız,hakkında aklınızda kalacak soru olacağını sanmam .
Ayrıca günün makyajı,kozmetik cinayeti gibi severek takip edebileceğiniz konu başlıkları var.Ben Sevim acaba ne bitirmiş diye merak ediyorum yazıyı gördüğümde;ya da bakalım benim de yapabileceğim bir makyajmıymış diyorum.

Nazlı'dan sonra Sevim de benim çok severek takip ettiğim bir blog yazarı.Sizlerin de takip etmesini öneririm.

2 yorum:

  1. SElamlar,benım de blogumu tanıtırsan çok sevınırım :)
    http://myshimizu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Aaaaa inanmiyorum!!! Ben bunu niye daha yeni goruyorum? Twitter'da bana yazmissin, ama twitter'a telden girdigim icin ve telefonumun saatlerdir net baglantisi bozuldugu icin daha ancak gorebildim!!! Cok cok sevindim blogumu tanitman, gercekten!! Ben de dusunuyordum, her iki gune bir blog tanitimi yapayim diyordum, cunku benim de severektakip ettigim bloglar var ve bunlarin arasinda sen de varsin :-) Gercekten cok sevindim blogumu bu kadar severek takip etmene!!! Cok tesekkurler!! :-)

    YanıtlaSil