27 Haziran 2012 Çarşamba

blog alemi



merhaba
bu haftaki blog paylaşımlarımda yaz mevsiminde bakım ve tatil olsun istedim.
Açıkçası bloglarda güneş koruyucu,bronzlaştırıcı kısacası tatil için gerekli ürünler ile ilgili daha çok yazı okumak isterdim ama belki ilerleyen dönemlerde görürüm :)
O zaman bu haftaki yazılarımızı okumaya başlayalım.
 makyajlı kız darphin age defying protective lotion  'ı tanıtmış.Yüksek koruma faktörlü bir güneş kremi arayanların sorularına cevap bulabileceği bir yazı.
güzellik nehri ise 30 spf olan  Lancaster Face Visage Sunscreen'i tanıtmış .
boya küpü ise biz bayanların çok hoşuna giden çok özellikli ürünlerden olan guerlain 20 spf fondoteni tanıtmış.Makyajlı kız gibi boya küpü de bilgilendirici yazılarıyla benim blog listemin başında. 
Sıcaklarda aldığımız ürünlerin yanında,hali hazırda olan ürünleri muhafaza etmek de önemli.Elanor tiwele rujları unutmayalım diye özellikle belirtmiş.
chunli plaj çantasını paylaşmış.Tatile giderken kişisel bakım için yanınıza ne almanız gerektiği konusunda faydası olacağı kesin.
make it sparkle da tatile götürdüğü ürünleri paylaşmış.Kocaman güneş koruyucu kremler&sample boy makyaj ürünleri;işte yaz tatili :)
hesionka ise bebekle tatile gideceklere tavsiyelerde bulunmuş :)Hiç alakam olmamasına rağmen merakla okudum,aa tabi lazım olur dedim;anne bloggerlar siz daha bir dikkatli okuyun :)

Kremleri tanıtan,çantalarını paylaşan bloggerların yanında çoktan tatile gitmiş olanlar bile var.Modalizanın tatilinden notlarda,şimdiden söyleyeyim canınız feci midye dolma çekecek.

Yazı şimdilik evinde geçirenlere vakitlerini dolu dolu geçirmek için de iki tavsiye;
shimizunun kayısılı tart tarifini deneyebilir
moonlightcatin alıntılar yaptığı mahrem kitabını okuyabilirsiniz.

ve yaz demek benim için selülitlerle yüzleşmek demek.Beklediğim yaz yazısı eshterden geldi;selülit sorunu.

Bu hafta ilgimi çeken yazılar böyleydi.
Eğer siz de yazılarınızın ve blogunuzun bu sayfada yer almasını istiyorsanız benimle iletişime geçmeniz yeterli :)

1 yorum:

  1. bayılıyorum bu tür yazılara ;) hem yeni bloglar da keşfetmiş oldum sayende..

    YanıtlaSil