1 Ekim 2012 Pazartesi

bloggerbox etkinliği

merhaba,
geçen yıllarda popülerleşen bir akım var;güzellik kutuları.Belli bir ücret karşılığında aylık gelen bu güzellik kutularının içi satın alanları ne kadar tatmin etti peki?Ben çoğu blogda çıkan ürünlerden memnun kalınmadığını;bazılarında fiyatının fazla olduğunu okudum.Bir de pek tutarlı olmuyorlar;bir ay tam boy ürünler 20-30 liraya 100 liralık ürün çıkarken bir ay o para sadece birkaç testera gidiyor.
Hal böyle olunca aklıma bir fikir geldi;
aklımızdaki güzellik kutusunu göstermek ve bloglar arası muhabbet artırmak için bir hediyeleşme etkinliğine ne dersiniz?
Katılmak isteyenleri bloggerbox etkinliğine alalım.
Bloggerboxın içini istediğiniz gibi doldurun.Mesela bu kutuların içinde keşke daha çok makyaj malzemesi olsa diyor herkes,böyle düşünenler makyaj malzemesi ekleyebilir,küçük testerlarla kutuyu renklendirebilirler.

Katılmak isteyenler yorumla belirtebilir
son gün;14 ekim

11 yorum:

  1. Ben katılmak istiyorum ama şimdiden söyliyim, iyi bir blogırla eşleşmezsem çekilebilirim. Çünkü eşleşmelerden yana pek şansım yoktur. Eşleştiğim kişiler genelde hediye günü geldiğinde, yamuldum, yıkıldım, işim çıktı, başım şişti gibi bahanelerle aradan kayıp çıkıyorlar. İnsan sinir oluyor tabii. İyi bir blogırla eşleştiğim takdirde, ben varım. İnş. bu sefer mırın kırın ayaklarına yatmayacak biriyle eşleşebilirim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle bir sorun yaşarsan benimle ya da ikinci kere hediyeleşmek isteyen birisiyle hemen eşleşirsin ,sorun yaşamazsın inş :)

      Sil
  2. aynen delikitapa katılıyorum bende bardaklaşma etkinlğinine katıldım gönderdim.
    ama arkadaş ne ses ne seda çıkmadı sonra insan parasında pulunda değil ama sinir oluyor gerçekten yoksa çok hoş bir olay aslında

    YanıtlaSil
  3. ben de yürekten katılıyorum hem deli kitaba hem de elif tuna ya hatta artık etkinliklere katılmama kararı almıştım ama dayanamıyorum her seferinde, yine dayanamadım :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de katılmama kararı alanlardanım. İnsanlar saygısız çünkü. Ama sizin etkinliği takip edeceğim sonuçları merak ettim. Katılımcı değil gözlemciyim bu sefer :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, davet için tşkler ama evet katılma konusunda kararsız olanlardanım bende (:

    YanıtlaSil
  6. Merhaba ben de katılmak isterim..

    reyhanlahersey@gmail.com

    YanıtlaSil
  7. bende katılmak istiyorum ilk defa deneyimleyeceğim böyle bir etkinliği :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzülerek bildiriyorum ki yapılan olumsuz yorumlardan dolayı katılma isteğimi geri alıyorum başka bir etkinlikte görüşmek dileğiyle :(

      Sil
  8. katılmak isterim ama arkadaşlara da katılıyorum önemsenmiyoruz bazen =(
    muhlisceyda@hotmail.com

    YanıtlaSil
  9. Canım şu anda ben de katılamıyorum, belki ilerde. Teşekkürler davetin için.

    YanıtlaSil